Blir så jävla trött

Skrivet 2013-05-22 @ 08:55:00
"Megafonen startar inte bränder. Vi anser att dessa inte är rätt metod för långsiktig förändring. Men vi vet att det är en är en reaktion på brister i samhället. Arbetslöshet, bristfälliga skolor och strukturell rasism är bakomliggande orsaker till det som sker idag."

Är det inte jävligt puckat att tända eld på skolor om det är bättre skolor som är grejen? Är det smart att förstöra butiker och andra lokaler där folk jobbar om man vill minska arbetslösheten? Är det schysst att bränna upp bilar så att ägarna får det sämre ekonomiskt? Det här är ingen reaktion på någonting, det här är bara uttråkade jävla skitungar som förstör hela sin framtid.

"Om polisbrutaliteten upprepas under revolterna så uppmanar vi alla boende, ungdomar och föräldrar, att filma och lämna över materialet på Megafonens gilla-sida genom meddelandefunktionen på facebook."

Eller så skickar ni in en kopia till polisen i samband med en anmälan om övervåld så kan ni få rätt i saken på rättslig nivå istället för på Facebook. Men om ni vill lägga upp det på facebook kan ni gärna lägga upp filmen på alla de som sparkade och slog på en ensam polis och be folk identifiera gärningsmännen. Om man vill ha en dialog med polisen tycker jag att det här med minskat våld ska fungera åt båda håll och om man vill försöka hålla det här politiskt är det viktigt att vara självkritisk och ta avstånd från våldet som visats mot polis och brandkår de senaste dagarna.

Hoppas att alla upprorskids i hela Stockholm har tröttnat på det här nu och inser att det finns smidigare sätt att komma i kontakt med polisen än att skicka röksignaler.


Citaten kommer från denna artikel: http://megafonen.com/uttalande-om-megafonens-roll-under-forortsrevolterna/
Kommentarer
Postat av: BMC

"Bara uttråkade jävla skitungar som förstör hela sin framtid." Där satte du huvudet på spiken.

Dags att införa barnaga!

2013-05-23 @ 11:38:01

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0