Blir bjuden på mat

Skrivet 2013-05-26 @ 18:28:59
Då har jag satt igång med nästa tentaplugg, började i tid nu för en gångs skull så slipper jag sitta i biblioteket långt efter middagstid. Det positiva med att börja plugga så tidigt är att jag hinner göra massa roliga saker. 
Imorgon ska min klass äta tårta efter sista föreläsningen, det blev tydligen pengar över från festen som var i början av terminen för att fira att klassen tagit sig halvvägs genom utbildningen. Jag gick inte på den festen men jag var välkommen på tårta iallafall! Efter tårtan ska jag upp i styrelserummet och bli guidad genom alla pärmar av min företrädare.
På tisdag är det styrelsemöte med gamla och nya styrelsen och efter mötet ska vi ut på restaurang och äta gott. På onsdag blev jag precis inbjuden på middag på pharmen som aktiebolaget som äger pharmen anordnar efter sitt styrelsemöte, då bjuds tydligen nya och gamla styrelsemedlemmar, indentender och liknande in. På torsdagen är det fest på kårhuset för att tacka alla som ställt upp och jobbat på sittningar och uthyrningar under terminen och det har jag gjort. Jag blir alltså bjuden på middag tre kvällar i rad den här veckan, känns fantastiskt! Att bli bjuden på mat kan vara bland det bästa som finns!
 
 
Kommentarer
Postat av: kk

åååhhh har analytisk kemi tenta nästa vecka. Hur ska man plugga till den?? så många metoder extraktion, spektroskopi, kromatografi bla bla bla jag fattar ine ur jag ens ska börja :(

2013-05-31 @ 13:05:12

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0