Uppraggad och missnöjd

Skrivet 2013-07-20 @ 23:04:00
Igår var jag inne i stan på en pub i sällskap med tre killar. Killarna skulle ut och röka och jag blev ensam vid bordet för att vakta drickan och platserna, jag hade extremt ont i magen så jag var ganska nöjd med att få sitta ensam och bara vara tyst i någon minut. Så fort killarna lämnat bordet så gled det fram en random kille och började prata med mig. Jag och min killkompis hade diskuterat det där innan, att tjejer fan inte kan titta folk i ögonen eller sitta ensamma en stund utan att någon jävel ska börja ragga så jag höll ju på att dö när den där killen dök upp som ett brev på posten, så jävla typiskt. Han sträckte ut sin hand för att hälsa och jag är ju inte otrevlig så jag skakade hand med honom varpå han inte släpper min hand utan får för sig att han ska spå mig.... Det jag tyckte var roligast var att det var ganska värdelös belysning inne på puben men ändå skulle han pilla mig i handen och göra olika grimarser för att låtsas som att han såg hela mitt liv i min hand.

Killen: Jag ser på den här linjen här att du jobbat minst 1-3 inom ditt yrke.. (jag tittar ointresserat på honom) ...jag ser det på den här linjen för den är så hög! (jag ser fortfarnade lite ointresserad ut) Vad jobbar du med?
Jag: Ja det kan väl du svara på själv om du kan se så jävla mycket i min hand?
Killen: eeeh... jag ser att du jobbar inom mode!

Jag var snabb med att säga att han hade otroligt fel, att jag sommarjobbar på apotek och pluggar en masterutbildning i farmaci och då kommer nästa idiotgrej ur hans mun "Jag och min kompis pratade faktiskt om det tidigare, att alla tjejer pluggar!". Antar att hans raggningsknep kommer från den där boken "the game", man stöter på folk med raggningstekniker inspirerade från den boken lite då och då. Tycker det är så jävla töntigt när folk använder sig av välplanerade taktiker, att de typ har läst på för att veta hur man ska göra, det fungerar inte! Sen är jag nog den mest otacksamma tjejen att ragga på eftersom jag är otroligt skeptisk och är alldeles för smart för att gå på såndär skit. Vad hände med att bara vara sig själv i den här världen?
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0