Saker som irriterar mig

Skrivet 2013-07-07 @ 21:24:54
Jag är en bitter människa och då finns det mycket som stör mig här i världen och just nu stör jag mig på olika trender som man märker av på facebook och överallt utanför hemmet. Irriterande trender är:

- Kalsonger. Överallt kommer det upp bilder på facebook på killar som spenderar dagen i solen i sina kalsonger, är det helt ute att faktiskt använda badbyxor eller? Är killarna bara sjukt lata eller tycker de att det är lite snyggare att spatsera runt i kalsonger som sitter tajt? Köp speedos isåfall för jag är faktiskt trött på att se alla killar springa runt i sina björn borg kalsonger, speciellt när de liksom tagit sig till en strand, en båt eller en brygga, då visste de väl för fan att de skulle ta av sig byxorna?
 
- Tränings- och vikthetsen. Verkar vara jävligt modern att idiotträna eller banta ner sig till en vikt på 50 kg. Förlåt mig men det är fan inte naturligt att väga 50kg om man är tjej och normallång. Det handlar inte om att jag är avundsjuk för jag kommer aldrig tillåta mig själv att väga runt 50kg, då skulle jag fan se sjuk ut. 
 
- Restylane. Kan folk snälla sluta spruta in både det ena och det andra i sina läppar, det ser ut som att de har en bettskena i käften eller som att läpparna är så infekterade att de ska spricka vilken sekund som helst. Det värsta är att många tjejer man ser som har sprutat in saker i läpparna såg så sjukt bra ut innan de började mixtra med sig själva och vissa man ser på t ex tunnelbanan ser man är naturligt vackra men så sitter det läppar som liknar ett svullet anus i vägen.
 
Gnäll gnäll, det är min trend! 
Kommentarer
Postat av: Anna

Superbra lista!!

2013-08-04 @ 20:32:34
URL: http://www.sugarrush.devote.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0