Kundmöte

Skrivet 2013-07-15 @ 23:20:00
I eftermiddags stod jag och fyllde på varor ute i apoteket och eftersom en av oss tre ute på golvet hade gått hem och den andra också höll på med varor så fick man vara beredd på att hjälpa kunder helt plötsligt. När jag står högst uppe på en pall störtar en kvinna fram mot mig;

Kvinnan: Ursäkta, jobbar du här? (lite irriterad röst)
Jag: Ja absolut, det gör jag! (försöker låta övertrevlig för att mjuka upp henne)
Kvinnan: Får jag ställa en rent allmän fråga?
Jag: Absolut
Kvinnan: Det står en staty där borta på torget, en grön gubbe, grön av avundsjuka som man kan säga, som vi svenskar är väldigt bra på du vet. Det står varken någon information eller någon avsändare i närheten av statyn! Vet du VARFÖR den står där!?
Jag: Öh.. oj nej det vet jag faktiskt inte
Kvinnan: Nej jag tyckte att det var sjukt bara
Jag: Ja, kanske lite.... (ganska förvånad)
Kvinnan: HELA VÄRLDEN ÄR SJUK!! 
 
När hon sa det sista gick hon raskt ut från apoteket med händerna vevandes i luften och jag stod kvar där högst uppe på pallen och kollade förvirrat runt om mig för att se om jag såg något TV-team någonstans och sen började jag asgarva. Så jävla konstigt. Jag som var beredd på att svara på någon fråga om någon vara eller nått eksem eller vad som helst inom apotekets väggar blev så himla paff när hon började prata om statyn. Det är faktiskt en jävligt märklig staty men aldrig att jag skulle storma in på ett apotek för att fråga om den och sen springa iväg och skrika att hela världen är sjuk, haha.
 
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0