Koagulationsutredning

Skrivet 2013-07-30 @ 20:28:14
Fick någon form av värmeslag inatt så jag låg bara klarvaken och svettades. Började hosta på morgonen också och sjukanmälde mig klockan 6 imorse, jag hade avlidit på jobbet. Lyckades somna vid åtta på morgonen och sov tills min väckarklocka ringde klockan två, ville inte vända dygnet helt och hållet. Har känt mig lite hängig men jag tror jag kan jobba imorgon! 

Igår var jag på karolinska sjukhuset och tog lite olika blodprover som första steget i en koagulationsutredning. Eftersom pappa fick en stroke förra året så ska jag nu få en sån utredning så att man vet om jag kan kan käka typ p-piller och sånt. Har inte tänkt så mycket på resultatet men så träffade jag nina igår som också hade gjort en sån utredning och hon fick veta att hon hade typ 85-90% risk för att få en blodpropp. Om jag får ett liknande resultat tror jag att jag kommer ändras helt som person och typ leva för dagen, även om det inte är något jag lär dö av pang bom så kommer jag gå runt och känna mig som en tickande bomb. Det är självklart någonting som är bra att veta så att man kan anpassa sitt liv och sina vanor utefter det för att optimera sin livslängd men samtidigt kanske man skulle må bättre av att inte känna till det...


Dag två i utredningen är iallafall 8 augusti så då får jag veta lite mer om provresultaten osv. Håller tummarna för mig själv.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0