Ambitiös och irriterande

Skrivet 2013-07-04 @ 14:58:08
Ursäkta frånvaron men jag har inte använt min dator på flera veckor känns det som. Jag jobbar röven av mig på apoteket, uppskattad av vissa och hatad av andra. Är det något jag lärt mig på McDonalds och OKQ8 är det att inte ta åt sig och jag är ganska immun mot tjuriga kunder som vill förstöra ens dag och kollegor som helt enkelt bara har problem med andra människor. Det finns alltid en jävel på varje arbetsplats som beter sig illa mot vissa i personalstyrkan men är svintrevlig mot andra, jag har en sån jävel även på mitt jobb och den personen längtar nog tills jag slutar för sommaren haha. Jag förstår att jag kan vara irriterande på jobbet, jag glider in som nybörjare och jobbar på bra och gör allt jävligt noggrant. Klart att det är irriterande att jobba med mig som har så hög arbetsmoral om man själv smygfikar flera gånger under en arbetsdag, klart man förstår att jag kommer tjäna jävligt bra med pengar i framtiden! Haha, ibland är det kul att vara riktigt självgod!
 
Idag är jag ledig och jag sitter fortfarande i sängen eftersom jag tog några öl igår och kom hem otroligt sent, sen så har jag faktiskt inget bättre för mig så då tillåter jag mig att sitta här hela dagen! Får bli massa bloggande istället.
Kommentarer
Postat av: David

Hej, jag kom in på apotekarprogrammet i höstas på Göteborgs universitet och skulle vilja veta vad man som apotekarstudent kan ha för arbetsuppgifter på apotek? Jag vet att det är olika på olika ställen men vad har du t.ex. för arbetsuppgifter? P.S. Jag råkade hitta ditt blogg när jag satt och googlade på "apotekarstudenter och sommarjobb". Ha det gott och tack för svaret i förväg!
/David

2013-07-08 @ 20:15:37

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0