Ledig helg

Skrivet 2013-01-20 @ 12:25:16
I fredags skrev jag terminens sista tenta och idag är sista dagen på min helt lediga helg, sånna har man inte många gånger om året. Tentan vill jag inte prata om, den var riktigt svår och det har jag hört många andra säga också, jag satt full tid på tentan, från 14 till 19. Jag och G skulle ut och käka på kvällen men när jag kom hem till honom efter tentan var både han och jag helt mosiga i huvudet så jag drack en öl framför TVn medan han packade sin resväska inför sin skidresa och sen gick vi och köpte pizza, mycket bra val.

Igår blev själva festdagen för mig. Vi var ett gäng apotekarstudenter från blandade terminer som köpte tacos och käkade hemma hos killarna som delar på en trea. Det var kul och jag kände hur stressen släppte, bra kväll! Sjukt kul när vi satt och käkade, då var vi 9 pers som satt i vardagsrummet varav två personer bodde i lägenheten. Den tredje som bodde där höll på att flytta ut och då skulle en annan flytta in. Just när vi sitter och äter så börjar de flytta ut och flytta in och vi garvade så mycket när vi satt där och käkade medan det for soffor, sängar och bokhyllor ut och in i vardagsrummet haha. Man kände sig så jävla fet som inte hjälpte till men vi satt ju och åt! När de var klara så kom de och slog sig ner och öppnade en öl de också. När vi drog vidare var det inte lika kul längre för musiken på V-dala var riktigt dålig, tror jag hörde tre låtar jag kände igen under de 3 timmar vi var där.
 
Såg precis att Jakob pekar finger på den här bilden, trevlig kille som drog ihop hela grejen men bangade på utgång sen för att han varit bakis i tre dagar, skön planering!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0