Har förvandlats till en man

Skrivet 2013-01-09 @ 11:53:02
Sitter hemma i onepiece och ser allmänt förjävlig ut. Var på BMC igår för att göra klar vår temauppgift i farmakokinetik som ska redovisas på fredag. Satt i datasalen och nördade med excel och powerpoint och kände att det var något som inte stämde men tänkte att det kanske bara var för att jag satt i en av källarens datorsalar, mycket deprimerande rum. Min kompis smsade att han kände sig lite sjuk och då kom jag såklart på att jag också kände mig sjuk och inom en timme förändrades min röst till en mansröst pga en extrem heshet som slog in och hela jag kände mig kokande varm. Snacka om hypokondriker. Jag gick iallafall hem sen och bädda ner mig en stund innan jag satte igång med pluggandet till en tenta jag har på lördag. Det är verkligen sjukt dålig timing att bli sjuk nu så jag vägrar att ta tempen, om jag vet att jag har feber kommer jag bara ha det som ursäkt för att inte göra tentan på lördag. Jag har fortfarande inte kommit igång med plugget trots att väckarklockan ringde 7.10, jag har bara legat i sängen och försökt må bättre. 

Igår kväll tappade jag rösten, jag kan inte prata lågt för då kommer det inget ljud så jag måste ta i för att orden ska komma ut och jag låter verkligen som en man haha. Jag har ganska mörk och osexig röst i vanliga fall så nu när jag är hes så låter det så jäva sjukt haha. 
Nej, dags att sätta fart! 

Inlägg utan bilder är ju så tråkiga så här bjuder jag på en bild jag tog nere på stora torget här i Uppsala innan jul. Helt random sådär men det är ju fint med lite bilder!
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0