Frisyren är tillbaka

Skrivet 2013-01-02 @ 20:31:07
Idag var jag iväg på årliga astmakontrollen, trots ett år av misskötsel så blåste jag faktiskt mitt bästa resultat någonsin haha. I och för sig så ligger jag ungefär på samma hela tiden men den här gången var det någon procent bättre. Jag har bara 85% av den lungfunktion som förväntas av mig och eftersom det är ansträngningsutlöst astma eller typ när det luktar nånting starkt (apelsin, parfym, fönsterputs m.m.) som jag glömmer jag bort att ta medicinerna varje dag och det är väl därför som jag ligger på 85% år efter år, har haft samma resultat sen jag började gå på kontroller 2007.

Sedan var det iväg till frisören och jag var där jättetidigt eftersom jag kom direkt från läkaren men det var inga problem för mig, jag satt där och bara studerade folk. Det var en mamma som kom in med sina tre barn varav dottern skulle klippas av min frisör. Den tappra mamman försökte att styra över klippningen samtidigt som hon skulle ta hand om lilla olof i barnvagnen och lite större axel som inte ville sitta still på stolen bredvid mig. Sen ville axel åka vagn istället för olof och tryckte ner sig där och vägrade klättra upp igen. När hon hade gått iväg efter klippningen så sa den ena frisören "jag tror att jag precis bestämde mig för att inte skaffa ett tredje barn" och jag sa "jag tror att min livmoder gick och gömde sig" och min frisör som faktiskt är gravid bara började gapskratta, haha. vet inte vad jag ska ta mig till när min frisör är mammaledig, hon kan ju inte bara gå och skaffa barn sådär? haha

Nu är iallafall mina slitna hårtoppar avkapade och håret är uppklippt på nytt och luggen är tillbaka. Jag har inte hunnit gå till frisören sen i augusti, så det var inte mycket av frisyr kvar när jag kom in på salongen idag. Jag satt mig och sa "jag har en hårkatastrof, hjälp mig" och hon vet vad brukar trots att jag bara är där max 3 gånger om året. Är väldigt nöjd! Här har ni en bild där jag ser mindre nöjd ut haha. Jag tog den för att min andra hälft som är i Österrike och åker skidor tjatade om att få en och då tänkte jag att ni också kan få se! La på ett filter i instagram så att jag skulle se sådär lite härligt emo ut också, haha.
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej kan du skriva lite studieteknikstips? :) Det skulle vara så himla gulligt om du orkade göra det :)

2013-01-02 @ 22:50:09

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0