Dags att röra på fläsket

Skrivet 2013-01-30 @ 14:29:46
Idag har jag varit och fixat gymkort så nästa vecka ska jag träna för första gången sen april 2011. Spelade iofs en fotbollscup i somras men det räknas inte riktigt som träning, det var mer tänkt som en kul grej men sen hade jag så ont i alla muskler att jag inte kunde gå normalt på tre dagar. Så nu kanske det här blir till en träningsblogg där allt handlar om vad jag äter och vad jag gör på gymmet. Nej, kommer aldrig att hända. De jag umgås med i skolan har börjat träna så himla mycket och nu handlar typ allting om vad de tränade igår, vad de ska träna ikväll och om de ska äta middag innan eller efter träningen. Dryg som jag är kan jag flika in ibland och berätta vad jag åt för godis igår och vad jag ska äta för chips idag, haha. Jag tycker att det vore roligare att få beröm för resultatet av sin träning, inte för att man berättar hur mycket man tränar. Och man tränar väl ändå för sitt eget välmående?

Har iallafall bokat in pass både på måndag och tisdag så sen lär jag ligga orörlig i sängen resten av veckan, haha. Men det ska bli skönt att känna sig lite fräsch, bara få den där känslan av att det stramar lite i musklerna. Har börjat känna mig som en degklump på sistone med handen ständigt i en chipspåse. Om några veckor kanske jag känner mig som en vältränad jävel med handen i chipspåsen istället! Haha, det ska bli kul!
 
Kommentarer
Postat av: Sara

hur vanligt är det att man lyckas ta examen inom 5 år på apotekarprogrammet? :) är det vanligt att man behöver typ ett år extra för att ta igen omtentor?

2013-02-02 @ 15:36:51

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0