Servitris och bartender igår

Skrivet 2013-02-03 @ 12:47:48
Har precis tittat på gårdagens melodifestival på SVT play. Jag jobbade på vår reccegasque, amöbaphesten, igår så jag hade ingen möjlighet att se den första deltävlingen igår. Sitter nergosad i sängen och beter mig lite som att jag är bakfull trots att jag inte drack en droppe igår. När sittningen var över och vi var klara med serveringen så stod jag i en av våra barer och sålde shots så jag kanske lyckades bli bakis på ångorna haha. Det var första gången som jag jobbade på någon av kårens egna sittningar, innan har jag bara jobbat på uthyrning och då känner man ingen som är med på festen. Nu kände jag ju nästan alla och det var väldigt intressant att stå där bakom bardisken och konversera med alla välbekanta ansikten när de var riktigt fulla och jag var nykter. Min bar fungerade lite som en jour, folk kom till mig och pratade av sig lite och sen köpte de shots. Det var bra att man hade tid att prata med folk, så att man kunde avgöra vilka som jag kanske skulle neka att köpa mer alkohol. Hörde att det tydligen blev barstopp på ganska många nere i stora baren.
 
Efter elva timmar med att servera, duka av, plocka tomglas, stå i baren, städa och prata med fulla människor var jag sjukt trött i fötterna och längtade hem till sängen. Halv fyra var vi klara och jag gick ut till min cykel som självklart hade frusit fast. Hämtade ett glas kokhett vatten och hällde på men det satt fortfarande fast. Förjävligt. Jag fick gå hem med mina svullna fötter. Får hämta cykeln nästa gång det blir plusgrader!
 
Den här bilden är från när jag var ute i torsdags, då festade jag istället för att jobba haha. Dock inte jag som köpt in allt som är på bilden, det var en i sällskapet som betedde sig som om det var den sista dagen på jorden och spenderade väldigt mycket pengar. Frågade vad människan ville ha för min del men jag fick svaret "nemen det är lugnt, jag har dragit det på kortet :)" Jaha så då är det inte riktiga pengar eller?
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0