Saknar "cool-faktor"

Skrivet 2013-02-06 @ 16:46:12
Jag hade hellre varit bakis. Ja så känner jag faktiskt, hellre bakfull än den här otroliga träningsvärken. Jag kan lyfta benen men jag kan inte röra de framåt utan att det stramar och gör ont, med andra ord så går jag väldigt ryckigt med korta små steg nu. Vill ju gå och träna igen men så länge jag har såhär ont så går det ju inte. En i klassen gick om mig och en annan utanför BMC efter våra förläsningar igår och slängde ur sig "Har du träningsvärk?... Det syns! HAHA". Hans lilla skämt resulterade i att han fick skjutsa hem mig och min kompis i sin bil, haha. 
 
Annars då? Utanför mitt fönster är det värsta snöstormen och vetskapen om att jag måste ta mig till BMC till fots till 8.15 imorgon. Sitter och deppar över att alla mina kompisar gör så coola saker medan jag sitter här. En kompis hoppar just i detta nu på ett plan från thailand där hon varit med sin mamma till Sydney där hon ska plugga i ett halvår. En annan kompis tog sitt pick och pack och drog ner till Guatemala strax efter nyår för att plugga upp sin spanska på en skola för att sen åka vidare till Costa Rica där hon nu volontärarbetar i ett naturreservat, en djungel, hon ska jobba där i ett halvår om jag minns rätt. Och på facebook uppdateras det fullt om apotekare som dragit till världens alla hörn för att plugga eller göra sitt examensarbete. Nina drar till Australien i sommar för att göra sitt examensarbete. 
 
När ska jag ha tid att upptäcka världen och göra coola grejer?

Nu ska jag förvisso till bryssel om ca 2 veckor på snabbvisit men jag behöver mer. Imorse bestämde jag mig för att åka på en farmaceutisk kongress i Italien i april. Den ligger precis innan en tenta men jag gör ju fan tentor hela tiden känns det som och vad gör en extra termin i Uppsala egentligen? Det är ju nu som jag måste passa på att göra olägliga resor och upptäcka nya marker för efter examen måste man ju vara seriös och skaffa sig ett jobb. Jag får plugga långt innan jag åker och antingen så klarar jag tentan eller så gör jag det inte, so what. Det finns alltid omtentor men inga omresor! Man kan inte ta igen en missad upplevelse och därför tänker jag inte missa den!
 
Båttur under kongressen i Istanbul förra året
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0