Receptboken

Skrivet 2013-02-06 @ 21:19:11
Fick flänga iväg för att gästspela på kårens styrelsemöte. Jag har haft en idé om saker jag vill göra men då måste styrelsen diskutera och besluta om det är värt pengarna osv. Det hade blivit nått missförstånd med min kallelse så jag blev uppringd strax innan mötet och då var det bara att bege sig. Dök in där i mötet och visade offerten jag fått fram och berättade om min idé och vinsterna som jag tror att kåren får av det osv. Kände mig väldigt vuxen, fick lite cool-faktor tillbaka tror jag. Förslaget godkändes och nu är jag tillbaka nere i mail-träsket för att genomföra det.
 
Borde plugga lite eller något nu men jag har ingen lust, har hellre lust att skriva in lite nya recept i min egna lilla receptbok. Om jag ska testa någon ny mat så kikar jag på lite olika recept och använder det som mall och sen skriver jag in en egen liten mix i min egna receptbok bara så att jag inte behöver göra om experimentet. Använder dock inte recept så ofta, det är så typiskt kemister att laga mat efter recept, det ska vara exakt på matskeden och inte alls efter smak. Om ni inte redan visste det så är övervägande delen av apotekarprogrammet renodlad kemi och i labbet måste man ju följa "receptet" för annars blir det inte så bra i slutändan :) I min receptbok har jag recept som jag har stulit från andra också, jag har till exempel "Camilos kyckling" efter att hans matlåda luktade så gudomligt en dag att jag tjatade ihjäl honom om receptet, haha.
 
Har förövrigt en ny grej att instagramma fram massa gulliga djur som jag skickar till min killkompis istället för smileys haha. Kolla in @insta_animal @insta_kitten och @insta_dog sjukt gulliga djur som jag tittar på när jag är ledsen eller mår dåligt, hjälper varje gång! Eftersom jag är dålig på att lägga upp bilder bjuder jag på ett stycke liten vovve här, hade en liten fotosession med min kompis hundvalp sommaren 2011.
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0