När det är jobbigt tänker jag på pengar

Skrivet 2013-02-27 @ 10:58:35
Sitter med ett PM som jag har kvar från termin fyra. Jag hade en muntlig redovisning och kvällen innan när jag gick igenom allt en sista gång fick jag en sån himla frossa, hade 38,5 grader när jag gick och la mig och vaknade upp klockan sex på morgonen med 39,4 graders feber och insåg att det här kommer aldrig att gå. Jag brukar dra mig iväg på obligatoriska grejer även om jag är sjuk men nu kunde jag knappt röra mig och det var mitt i vintern och 25 minuters promenad för att komma till BMC. Mailade min handledare och sa att jag tyvärr inte kunde komma. Nu när jag skulle ta igen det när kursen går igen så har de gjort om hela grejen och slopat den muntliga redovisningen och bestämt att alla skulle skriva ett PM istället. Mitt jobb nu är att förvandla min redovisning till ett PM med ordentliga referenser, inte jättelätt. 
På det här har jag tenta i en annan kurs nästa vecka också. Det är jobbigt nu.

När det är jobbigt brukar jag gå in och kolla på lönestatistiken för nyutexaminerade apotekare och använder det som en morot för att orka ta mig vidare.

Här kan ni som inte vet vad en apotekare faktiskt är få lite information och så kan ni ju klicka er in på löner också, hoho.
http://www.saco.se/Yrken-A-O/Apotekare/
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0