Firat med både det ena och det andra

Skrivet 2013-02-13 @ 19:06:44
Igår fick vi resultaten på en tenta vi skrev i slutet av januari, det är den första tentan som jag suttit full tid på. Vi visste att vi skulle få resultaten igår så man satt ju och loggade in på studentportalen var femte minut och kollade och kände hur stressen steg. Som att stressen inte var tillräcklig så la de sen ut ett meddelande om att resultaten skulle komma upp efter lunch, efter lunch = efter kl 13, så då satt man ju och kollade typ varannan minut istället. Försökte plugga inför en annan tenta i biblioteket men det det resultatet satt och gnagde i huvudet hela tiden. Sen kom det upp, jag klarade den! Jag blev så himla glad över att jag aldrig mer kommer behöva skriva om den där tentan som faktiskt tog fem timmar att skriva att jag packade ihop för dagen och sprang över till kårhuset där det var semmelfirande. Jag är inget större fan av semlor men nu fick jag en hembakad semla med laktosfri grädde och utan mandelmassa, DEN var god! 

Var och hämtade ut tentan idag och såg att jag faktiskt klarade den med riktig marginal, hade VG på flera frågor. Det här var en såndär konstig tenta där de inte har poäng på frågorna utan betygen U,G och VG.
Detta firade jag med att göra en laktosfri banan-choklad milkshake hemma. Stavmixern som jag fick av mamma och pappa i julklapp har blivit min bästa vän!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0