Bojkottar vår egen fest

Skrivet 2013-02-16 @ 20:25:46
Just i detta nu så befinner sig min klass på vår 150hp fest för att fira att vi tagit oss genom halva utbildningen. Jag sitter hemma framför melodifestivalen med godis istället. Det finns flera anledningar till att jag valde att inte gå på festen:
1. Jag känner egentligen inte att jag har någonting att fira för jag personligen har inte uppnått 150hp
2. Jag har en tenta på tisdag och vill gärna komma upp vid klockan 07.00 imorgon bitti utan att vara bakis eller trött
3. Det kostar pengar och jag ska faktiskt till bryssel nästa vecka
4. Det är melodifestivalen, haha
 
Varit väldigt nöjd med valet att inte gå hela dagen. Nu när folk börjar posta massa bilder på facebook känns det dock lite synd, såg att de tog en gruppbild på hela klassen (eller ja de personerna som valde att gå på festen) och den hade ju varit kul att vara med på. Men vafan skitsamma, tror ändå att Bryssel slår 700 gånger högre än festen som är ikväll. Jag kan ju alltid gå på festen nästa termin för de som går terminen under oss, då kanske jag har 150hp! Haha

Kvällen hade varit bättre om SVT kunde fixa till sitt ljud så att ljudet från mikrofonerna går direkt in i TVn och inte så att man hör ljudet utifrån arenan, som att man var där typ. Sen är det faktiskt sjukt dåliga bidrag det här året, känns som att alla låtskrivare struntat i det här året, det är ju omöjligt att Sverige vinner två år i rad liksom.
 
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0