Äntligen blivit med glasögon

Skrivet 2013-02-15 @ 18:42:00
Igår fick jag ett sms om att mina glasögon var klara och redo att hämtas hos optikern. Föväntade mig att få dem först nästa vecka och bara någon timme innan jag fick smset satt jag och skrek inombords "Kan någon göra så att mina glasögon kommer någon gång!?!?!" så det kom ju lägligt. Ett paket med lite kläder som jag började fundera på när det skulle komma igår morse låg sen i mitt postfack på kvällen när jag hämtat glasögonen, spännande hur allt dyker upp när jag kommer att tänka på det!
 
Är iallafall nöjd med glasögonen även om det är lite ovant, försöker att ha de så mycket som möjligt för att vänja mig och sen är det ganska trevligt att se som jag gjorde förr också! Använder de dock inte hemma, det är alldeles för litet hemma hos mig för att jag ska behöva glasögon haha. Mina läsglasögon jag ska ha för att inte anstränga ögonen när jag läser inviger jag just nu, de är inte så himla snygga men jag ska ju bara ha de när jag sitter och läser så då prioriterar jag komforten istället.
 
Här har ni en bild på mina "vanliga" glasögon iallafall! Tycker att jag ser äldre ut, nu kanske jag slipper visa legitimation för att få köpa redbull, haha.
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0