Hej och god jul!

Skrivet 2013-12-25 @ 15:10:32
Hej på er!
Här dyker jag upp som gubben i lådan efter lång tystnad. Den här hösten har varit helt magnifik, det har varit väldigt mycket att göra men jag har haft så otroligt roligt att jag utan tvekan kan utse den här terminen som den roligaste terminen i Uppsala hittills. 
Vad har jag gjort sen jag skrev sist? För att summera det lite så har jag bytt hårfärg ett antal gånger, gått på tre baler, druckit väldigt mycket alkohol, haft kemisk ångest, skrattat så att jag tårarna runnit och gjort ett helhjärtat försök till att komma igång med träningen. 

Igår var det ju julafton, om någon missade det, och vi firade här hemma i Stockholm som vi gjort de senaste åren och då är vi bara jag, mamma, pappa och min lillebror så det är väldigt stillsamt, man spenderar väldigt mycket tid framför TVn haha. Igår började jag dagen med att åka till min gamla bensinmack som jag slutade jobba på hösten 2012, jag jobbade alltid julafton, juldagen och annandagen men den här julen var ju den andra julen som jag var befriad från det så jag ville liva upp dagen för mina två kollegor som jobbade igår. En annan tjej som inte jobbade igår kom också förbi macken så hade vi en liten reunion på fyra pers och pratade gamla jobbminnen. Jag hade med mig uppvärmd glögg i en termos, kände mig som värsta julhjälten haha.
 
När jag kom hem käkade vi julmat i fruktansvärda mängder. Maten drog ut lite på tiden och plötsligt inser jag att klockan är 15.03 och jag flyger upp från bordet som en idiot och springer mot vardagsrummet samtidigt som jag skriker "MEN KALLE ANKA HAR JU BÖRJAT!!!" Japp, jag är 23 år.
Sen kollade vi på en sjukt konstig film, en finsk julfilm där tomten är värsta monstret som sprängs i slutet. Sjukt udda men jävligt rolig film om man har humor, Rare exports hette den! 
Efter filmen var det julklappar och jag fick sjukt fina och bra klappar av mina föräldrar, jag är väldigt tacksam! 
 
Här är en bild på mig och min lillebror som kan ses som udda men i vår familj är det helt normalt!
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0