Muppar

Skrivet 2013-08-04 @ 19:24:45
Den här sommaren har varit riktigt bra. Det har varit fint väder och jag har spenderat massa tid utomhus fina sommarkvällar/nätter/mornar med öl och gott sällskap. Jag har inte varit ute på en klubb med inträde en enda gång i sommar och det känns typ fantastiskt, det känns som att jag har utnyttjat sommaren till max och har hittat mig själv på något sätt. Med att hitta sig själv kommer problemet att man inser vilka personer man klarar sig utan och vilka som man inte alls har någonting gemensamt med längre. Nackdelen med stockholm är att folk jag har umgåtts med här förut beter sig som om de går i högstadiet, folk är inte lika välkomnande och avslappnade utan bara fokuserade på sig själva och vodka. Just nu vill jag bara sätta mig och stänga av folk från mitt liv men det är ju omöjligt i dagens digitala samhälle och där folk är så jävla insyltade i olika gäng man har vänner i så man kommer ju träffa på packet igen. Det jag saknar med uppsala är att alla alltid bjuder in alla, det finns väldigt få smågäng som bara tycker om varandra till skillnad från här i stockholm. Här har folk, eller iallafall folk jag känner, en jävla tendens att bli så jävla egotrippade och allt ska vara på deras villkor och gud hjälpe dem om de blir fyra pers en chillkväll istället för tre. Varför är folk sånna jävla töntar? haha
Jag vet iallafall vad jag behöver i mitt liv och vad jag klarar mig utan så det känns bra, längtar bara efter att få åka tillbaka till uppsala och vara med de som jag faktiskt behöver i mitt liv. I mitten av september kommer mina fyra närmaste tjejkompisar från stockholm till uppsala för att gå på gasque med mig, ska bli så himla roligt, allt bra folk samlat på samma ställe!

Nej nu ska jag rycka upp mig och förhoppningsvis träffa a special someone ikväll om fanskapet klarar av att skicka ett sms... Haha.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0