Lättroade

Skrivet 2013-08-20 @ 20:12:00
Imorgon är det sista tentan på väldigt länge. Jag går ju på uppehåll och ska skriva lite tentor jag har efter mig och den första är i slutet av oktober så jag har sjukt mycket tid på mig att varva ner och sen kunna plugga ordentligt, ska bli så förbannat skönt.
Har haft sjukt kul idag och igår när jag pluggat, tror att det är mycket för att man är så övertrött men nu har jag suttit i ett grupprum med tre andra som också ska skriva tentor och haft så sjuka konversationer. Björn och jag ska skriva samma tenta och vi sitter ungefär i samma båt så han ska också ta uppehåll så vi har iallafall varandra haha. Björn är så jävla rolig, jag skrattar så himla mycket åt allt han säger, tror att allt blir lite roligare med hans värmländska också, haha. Idag kom vi in på samtalsämnet kryddor av någon konstig anledning och så säger björn "Jag minns när jag lagade mat som var så jävla stark och stod och höll på med massa piri piri och sen tänkte jag inte på det utan jag körde fingrarna rakt upp i exets fitta och JÄVLAR" Hahaha vi andra tre bara bröt ut i skratt och om jag inte precis hade svalt klunken energidryck jag hade i käften hade den hamnat över samtliga papper, var absolut inte beredd på att historien skulle ta den vändningen! Sen fortsatte det ".. hon bara skrek som en gris och hade så ont att vi nästan ringde efter en ambulans! Hon satt i badkaret med duschmunstycket rätt in mellan benen och spolade kallvatten" Hahaha det är så sjukt svårt att beskriva hur mycket vi satt och skrattade då, böjda över bordet för att det inte gick att sitta upp.
 
Här är en bild jag tog igår som gjort succé på facebook. Bikupan är kafeterian på BMC och när de stänger för kvällen har de börjat ställa upp ett rep så vi lekte nattklubb, hahaha. Nej, tentaplugget gick inte så bra då.

Låt mig presentera BK, BiKupan, BMCs egna nattklubb!
 
 
Kommentarer
Postat av: cecci

Hej sandra! ska börja mitt andra termin nu till sept. Men är så himla stressad redan nu pga att jag har 4 oavklarade tentor kvar från förra terminen. kunde inte tenta av de i augusti så kommer jag då göra det nu den här terminen MEDANS jag kör igenom T2s kurser eller kan jag ta igen de under julen också? Hjälp mig snääälllaa. Och sen undrar jag också om jag kan söka studiemedel eller inte.. :( 3/4 kurser behöver jag komplettera :(:( streeeesssss... ååhh

2013-08-25 @ 16:47:33

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0