Nagelfix

Skrivet 2013-04-16 @ 16:24:01
Var hem en sväng till stockholm igår och fixade naglarna. Ville ha de fräscha inför resan så att gelen inte skulle lossna från någon nagel när jag är nere på sicilien, hade blivit så jobbigt och det hade gjort ont.
Duktiga vännen helena som fixar mina naglar, den här gången blev det sommarfräscht ljusrosa med vitt!
 

Studieuppehåll

Skrivet 2013-04-13 @ 11:20:15
Livet är märkligt just nu, det är mitten av april och det snöar fortfarande ute. Jag har knappt haft tid att duscha eller laga mat på flera veckor. Igår lämnade jag in en blankett om ansökan om studieuppehåll i höst. Blev lite i all hast som jag gjorde det men jag måste inse mina begränsningar och respektera mig själv och hur jag mår. Så nu är det klart att det blir uppehåll i höst. Allt jag vet är att jag ska vara i Uppsala men jag vet inte om jag ska jobba, söka andra kurser inom t ex språk eller om jag ska kandidera till någon styrelsepost på kåren. Är så trött på att känna mig stressad dygnet runt och uppleva allt som tråkigt så jag tror det här blir bra!
 
Om exakt en vecka strosar jag runt i Milano i väntan på att flyga vidare till Catania på sicilien och spendera åtta dagar där på kongress. Tänkte nog börja packa idag för ovanlighetens skull, jag brukar packa dagen innan eller till och med bara några timmar innan men nu har jag labbvecka framför mig så det är nog bäst att börja redan nu i helgen!

Solen är framme

Skrivet 2013-04-01 @ 13:07:52

Nu när vi har många timmar med sol i Sverige uppskattar jag att jag bor högst upp i mitt hus, sitter ute på korridorens balkong och odlar fräknar! Enligt termometern är det bara 3 grader i skuggan men här på balkongen är det svinvarmt, här ska jag passa på att sitta på mina lediga dagar när solen är framme, här kan det till och med bli trevligt att skriva labbrapporter!

RSS 2.0