Cykelvurpa

Skrivet 2012-09-10 @ 20:20:08
Seminarium imorse, var faktiskt väldigt nöjd med vår seminariehandledare! Hon var väldigt lugn och tog sig tid att förklara saker som får oss att slita loss varenda hårstrå för. Mycket bra!
Sen var det lite möte med min labbgrupp och vi skickade in en labplan för våra helveteslabbar där vi ska designa hela labben själv med massa komplicerade tekniker för separation och analysering. Vet inte alls hur det kommer gå haha.

När jag skulle cykla hem pratade jag i telefon och så började min matlåda som låg i cykelkorgen hoppa runt så förfärligt och lät. Ljudet störde mig så med min fria hand försökte jag få tag på påsen som lådan låg i samtidigt som jag cyklade och jag tänkte "Det här går inte så bra, jag kommer nog ramla" och ja visst gjorde jag det. Helt plötsligt skiter det sig ordentligt och cykeln flyger ut på grusvägen och jag flyger ut över gräset. Tack och lov var det ute på ängen utanför vår universitetsbyggnad som jag ramlade på, hade det varit asfalt hade jag nog inte varit så glad nu. När jag kollade upp låg jag i gräset med halsduken på huvudet, cykeln låg mörbultad på grusvägen och baklampan låg lite längre bort på vägen. Jag klarade mig undan med en gräsfläck på jeansen som jag nu har tvättat bort men cykelkorgen var helt platt och ja baklyktan är i två delar för tillfället haha. Så jävla korkat och jag kämpade hårt för att hålla tillbaka tårarna när jag plockade ihop alla delar. Det gjorde ju inte ont men jag blev så chockad! Och under hela händelsen pratade jag i telefon haha blir så trött på mig själv!
 
Får bli en sväng till biltema imorgon och försöka köpa nya delar!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0