Träningsabstinens

Skrivet 2012-03-13 @ 20:15:11
Jag har otroligt nog fått ett sug efter att träna! Har inte tränat på ett år nu i april, helt seriöst. Har velat köpa ett gymkort hela terminen men jag har vart sjuk typ hela tiden och i skrivande stund ligger jag hemma med influensa. Haft 39 graders feber i fem dagar så jag är helt slut, vart asgnällig och känt mig döende.

Nu kanske vissa kommer hata mig men jag har på senare tid faktiskt kommit i mina gamla jeans som jag köpte på gymnasiet. Köpte ett par asschyssta G-star jeans någongång på gymnasiet på 50% rea så jag fick dem till ett helt okej pris trots att de kostat svinmycket pengar innan, dessa jeans har jag vägrat slänga trots att mina lovehandles har hängt över lite åt alla håll. Nu kommer jag i dem jeansen och ett par andra som min rumpa blev för stor för haha. I plugget frågade mina kompisar om jag köpt nya jeans två dagar i rad och jag sa "nej jag kommer i min gamla jeans, chipsdieten ni vet ;)". Haha jag vet inte vad jag har gjort men en sak är säker, jag har aldrig ätit så jävla mycket godis och chips om dagarna som jag gör nu.

Så jag tänkte att om jag har lyckats bli lite mindre av att göra ingenting kanske jag kan träna lite och försöka forma till mig lite. Eller så kanske jag går upp för att jag vinner tillbaka mina muskler som förtvinat... who knows!

Ska köra med måttband och bilder för att se om det händer nått när jag tränar, vikten bryr jag mig faktiskt inte om. Jag vill faktiskt påstå att jag har lite aningar till magrutor kvar överst på magen, hade fyra magrutor för ett par år sen.. FYRA haha skitfult verkligen. Men vad ska man göra, jag har min lilla bulle längst ner på magen som sitter där den sitter :)

Lägger upp en skitfeg bild här från igår när jag fick för mig att pröva mina träningskläder, det kändes bra haha. Bilden har färgen den har med flit, jag känner mig inte lika exponerad. Men nu undrar jag om jag bara ser lite småtjock ut... men det bryr jag mig inte om för i min värld är jag inte tjock :)

 

Och här är min förebild hahaha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0