Skatteåterbäring

Skrivet 2012-03-23 @ 10:43:31
2010 fick jag väl ungefär 5-6000 tillbaka och det betalade nästan min utlandsresa så då var jag glad! Förra året fick jag bara tillbaka 300:- och det var segt sådär precis i början av sommaren när man inte får något studiebidrag men då hade jag min härliga semesterersättning jag får i en klumpsumma i maj.
I år har jag väntat jättelänge på beskedet då jag räknade ut att jag under 2010 skattade totalt 20% och under 2011 skattade jag 26%. Det tyckte jag var märkligt, även om jag inte är nån ekonomiexpert, eftersom jag jobbade heltid år 2010 innan jag flyttade till Uppsala i augusti. Spänd som jag var så tryckte jag in fel pin-kod hos skatteverket så många gånger häromdagen att de låste mitt konto i några dagar!

Mamma smsade igår och sa att brevet hade kommit och jag bad henne öppna. När jag fick nästa sms ställde jag mig och skrek rätt ut bland allt folk som var på stockens uteservering, haha herregud. För att inte nämna ett exakt belopp kan jag säga att om man tar min hittills bästa månadslön (från 2010 alltså) och delar det på två så får jag ändå mer pengar tillbaka nu! Sommaren är räddad!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0