Verklighetens Ove Sundberg

Skrivet 2012-06-07 @ 12:48:18
Spenderade nationaldagen med mina kära föräldrar. Vi åkte till vår favoritrestaurang Vendetta på söder och käkade. Jag åt fläsknoisette som jag äter varje gång jag är där men den är för god för att testa någonting annat. Jag har försökt börja äta lite nyttigare så det blev mer sallad och mycket mindre pommes. Pappa är ju galen i pommes så när jag var klar fick jag kommentaren "Men du har ju jättemycket pommes kvar!!" Sallad är egentligen inte min grej men till kött med massa såser och typ lite fetaost så är det mycket godare än pommes.

Efter lunchen gick vi till fjällgatan och köpte glass i glassbaren där. Stod bakom en familj i kön som helt seriöst måste vara inspirationskällan till karaktären Ove Sundberg i Solsidan. Sa så jobbiga grejer hela tiden och tog så jävla lång tid på sig att kön bakom blev hur lång som helst. De sa saker som "Får man smaka på alla sorter? höhöhö" "Får man ändra sig?" när han redan fått glassen och "Fick jag bara ett gelehallon? Är jag inte snäll?" "Kan jag få ett nytt hallon? jag tappade mitt" "Är sorbetglassen mjuk? Då vill jag inte ha den" Till och med mamma fattade vad jag menade när jag sa Ove Sundberg och hon har typ sett två avsnitt av Solsidan.

Efter glassen tog vi en promenad från fjällgatan till Kungsträdgården och sen åkte vi hem och jag tog världens skönaste powernap!


Fläsknoisette på Vendetta

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0