Kom inte på någon bra rubrik

Skrivet 2012-06-30 @ 17:33:25
Har spenderat dagen med en av mina absolut bästa vänner! Vi chillade framför tvn och bråkade om vilket tvprogram vi skulle se men sen slutade det med att vi låg och halvsov så det spelade ju ingen roll vad som visades på tvn. Vi käkade på ett av våra stammishak i alvik och den här gången blev det thaimat. Jag säger alltid att jag är hungrig och säger att jag vill äta kinamat, sen breddar jag mina smaklökar och säger att jag kan gå med på pizza eller thai också. Min kompis vill aldrig säga vad han vill ha men när jag frågar om han vill äta thai lyser hela ansiktet upp på honom som på ett litet barn och då är det ju hjärtlöst att fortsätta tjata om kinamat haha.

Men ja jag är ju kvinnan som är rädd för ny mat så jag åt samma sak jag alltid äter där, yakitorispett. Och även denna gång glömde jag säga till om att jag inte vill ha sesamfrön på spetten. Haha alltid samma misstag.
 
Han skulle iväg och fiska och jag skulle hem till mig. Nu ser det ut som att jag strax ska ner på fältet och spela kubb :)
 
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0