Kaffekapslar i helvetet

Skrivet 2012-06-18 @ 22:30:20
Sådär, då har jag börjat jobba for real den här sommaren. Det första jag möttes av på jobbet vad min chef som berättade att mina chillpass jag blivit tilldelad har förvandlats till heltid månaden ut. Det är ju mer cash men jag hade ju ställt in mig på att kunna göra roliga saker innan jobbet och fortsätta mitt sommarlatande, men det blir bra!

Började jobbet först 16.45 och innan dess hängde jag med min killkompis hela dagen. Först drog vi och käkade nachos på levinsky's i kista. Sjukt goda nachos där och efter att jag för länge sen introducerade en nachos mexicana meal för min kompis på det stället har han dragit med mig dit ett par hundra gånger. Det är ett av våra stammishak när det gäller mat, sen har vi även två ställen i alvik som jag inte kan namnet på och kallar för thai-thai och ching chong (thai- och kinamat)

Efter käket letade vi efter en present till hans far som fyller år idag, haha till och med jag som brud blev trött på att gå i affärer. Tillslut bestämdes det att det skulle köpas kaffekapslar och en slags behållare till dessa. Skitlätt tänkte jag! Men i helvete heller. För det första var deras kaffe-kapsel-maskin av nått udda märke och jag lovar att nespresso försöker skapa nått himla monopol på maskiner och kapslar för det var fan allt vi hittade. Sen ska de ju envisas med att ha olika storlekar på sina kapslar så det fanns ju olika ställ för olika märken på kapslarna. Vi brände igenom hela Kista Centrum, Bromma Blocks och till sist Barkarby. Att tillägga är att min kompis är lite velig av sig...

Hittade tillslut rätt kapslar efter något som kändes som en livstid. Hittade sedan 40 olika behållare och jag hade med mig en kapsel i handen som vi testade med. Efter ett himla velande om det skulle vara en rak behållare eller en spiral så blev det en rak. Får ett sms när jag står på jobbet "Fan kaffeplupphållaren är för liten..."
Kapseljävel.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0