Folkrace imorgon!

Skrivet 2012-06-13 @ 00:04:05
Imorgon ska vi iväg och åka folkrace med jobbet! Hur kul!? Är redan svintaggad och när jag väl sitter i den där ombyggda gamla 240n så ska jag försöka släppa allt och bara köra så det ryker. Inget meskörande för vad är det värsta som kan hända? Att jag krockar? Det är vad man gör i folkrace!

Förra sommaren var vi på ballbreaker och en av grejerna vi gjorde var att skjuta fåglar i en såndär simulator och då ägde jag hela stationen haha. Man fick upp sju fåglar som flög förbi på en skärm och två skott på varje fågel. Killarna på jobbet sköt tre fåglar, jag sköt sju stycken. Jag skrattade så himla mycket åt minerna på killarna när jag lagt ner geväret och vände mig om mot resten av personalen, obeskrivligt! Tjejen som gav oss instruktioner var lika chockad hon. Man fick en testfågel och den missade ju alla så då gav hon massa tips men jag sköt ner den på första skottet så hon kollade upp förvånat och sa "jamen det här hade ju du koll på, varsågod!"
Ringde direkt hem till pappa och sa att jag minsann har jägarblod jag med!

Med andra ord så vill jag imponera i ännu en typisk killgrej imorgon. Tyvärr är två av killarna på jobbet riktiga bilnördar och kommer utifrån landet så de har nog kört en hel del mer fulbil än vad jag har gjort.

Här är en bild på när min storebror kör folkrace. Bilden stal jag från min kusin :)


Storebror i första bilen

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0