Dark Shadows

Skrivet 2012-06-17 @ 17:49:10
Eftersom jag inte har något liv var jag på bio idag igen. Denna gång var det med mamma så att hon kunde få titta på sin stora idol Johnny Depp i filmen Dark Shadows.

Jag tyckte att den var bra, den var vad jag förväntade mig av en film av Tim Burton med Johnny Depp, men jag vet inte om jag är extra nöjd bara för att jag såg bajsfilmen Prometheus igår. Filmen var en komedi och det gillar jag, lättsamma filmer är bra. Filmen var vacker att titta på, utspelade sig i en härlig 70-talsmiljö och johnny depp var lika konstig som han alltid är. De vi gick framför på vägen ut från bio gick däremot och spydde galla över hela filmen. Två unga tjejer som inte kunde klaga färdigt någon gång "Världens sämsta film i världens sämsta salong" Vet faktiskt inte vad de hade förväntat sig, en porr-, action- eller skräckfilm är väl iallafall inte vad Depp och Burton har att leverera. Tror att flickorna gick på fel film bara för det här var precis som väntat. Kanske gick fel som jag gjorde igår, hur fan kunde jag se en alienfilm?

Nu ska jag spendera resten av kvällen till att göra ingenting för att min tröga kompis inte bjuder med mig på sitt spektakel utan bara fortsätter ställa frågan "vad ska du göra nu då?" trots att jag sagt att jag inte har någonting att göra. Hoppas att en annan kompis hör av sig om ett tag, hon skulle till sin morfars grav med släkten och gratta honom på hans 100års dag.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0