Dåliga biofilmer

Skrivet 2012-06-16 @ 23:47:10
Var på bio med en kompis idag. Det här är sista gången hon får välja film. Förra gången valde hon Black Swan och jag bara hängde på, hade ingen aning om vad det var för film och det slutade med att vi gick från biosalongen gapskrattandes efter filmen. Men jag måste erkänna att jag såg den en gång till sen med min killkompis för han ville se vad jag pratade om och då var den inte lika konstig. Han reagerade dock som jag gjorde första gången jag såg den haha.

Idag valde hon film igen och jag påminde henne om förra gången. Vi köpte biljetter till Prometheus och jag var väl halvskeptisk redan innan då min kompis sa att det var en alienfilm, inte riktigt min grej. Jag tyckte att filmen var ganska dålig, för mycket slem och äckel. Hatar när det är slemmiga ålar som tar sig in i mun, öron och andra hål i människokroppen, bara sjukt vidrigt. En annan grej jag inte tycker om med alienfilmer är att det kommer nya grejer hela tiden, man kan inte luska ut någonting själv utan helt plötsligt kan varelsena andas i en annan atmosfär än tidigare och plötsligt pratar de nått speciellt språk, de kan bara dödas på ett speciellt sätt eller så överlever de om och om och om igen. Sen slutar det oftast med att nån ny jävel kryper fram eller att massa huvuden sprängs och det flyger grön gegga. Nej jag är fan inte helt nöjd. Den var väl helt okej bitvis men när Noomi Rapace pratade med ett huvud som låg en meter bort från tillhörande kropp kände jag att det var dags för filmen att ta slut.

Ska förmodligen på bio igen med mamma imorgon, hon ville se nått nytt johnny depp-tjofräs så då får man vara snäll och ställa upp!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0