Behöver ingen uppmärksamhet

Skrivet 2012-06-25 @ 20:01:00
Idag såg min killkompis min blogg.se app i min iphone och frågade "Bloggar du från mobilen nu?" och när jag svarade ja så sa han att han inte visste att jag hade kvar min blogg och att jag fortfarande använde den. Sen fortsatte han och sa "Men det kanske är för att du inte länkar den via facebook" och då var det min tur att fråga "Nej och varför skulle jag göra det?"

Jag bloggar för att det är kul och för att jag tycker att det är skönt. Har man en tanke i huvudet kan man skriva ner den och det känns för mig som att man drar ur den där tanken ur hjärnan, stoppar ner den i en burk och sen har man släppt det. Sen behöver det inte alltid bara vara tankar utan det kan vara roliga grejer man skriver om och då gör jag det endast för att underhålla. Min kompis svar på min fråga var "För att få uppmärksamhet, det är väl det du vill ha?".

Nu ska vi göra en sak väldigt klar här. Om jag hade bloggat för att få uppmärksamhet hade jag gjort allt det där man ska göra för att få sin blogg att expandera som t ex att länka på facebook då och då, kommentera andras bloggar för att få kommentarer själv, fråga saker som "hur har er dag varit?", skriva hemskt korta men många inlägg för att synas som "aktiv", anordna tävlingar, skriva provokativt osv osv.
Det finns en oskriven mall för hur man ska göra om man vill få en större blogg men jag har inget intresse av att lägga ner den tiden på det.

Jag tappade nästan alla läsare när jag glömde bort bloggen några månader och nu tror jag bara att de läsare jag har är sånna som råkar klicka sig in på min blogg, jag tror inte ens att jag har några trogna läsare kvar. Om det nu skulle vara så att du som läser det här faktiskt brukar läsa min blogg så ska du veta att det gör mig glad och jag hoppas att du blir glad av att läsa och inte upprörd för jag kör inte på "reta-upp"-stilen här på min blogg :)

Därför bloggar jag!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0