Back at work

Skrivet 2012-06-11 @ 18:28:44
Precis hemkommen från jobbet, jobbade lite extra idag då jag faktiskt ska vara ledig resten av veckan. Jobbade bara sex timmar så det kändes knappt som om jag var där, är van att jobba mycket längre pass. Det är helt annorlunda att jobba helg och vardagar, på vardagarna är det mycket mer fart och mindre strul. Träffade massa stamkunder som jag inte träffat sen förra sommaren eftersom jag bara jobbar helger annars. Kul att bli igenkänd! En man som brukar komma in ganska ofta och köpa en glass eller nån liten godisbit kom in idag. Jag kände ju igen honom för han är där jätteofta men han brukar aldrig prata med oss. Vissa stamkunder lär man ju känna och står och skojar med men den här mannen brukar inte säga så mycket, han ser alltid jätteglad ut men säger inte så mycket mer än hej och hejdå. Hur som helst så köpte han glass av mig idag och så sa han "Det var länge sen! :)" och då förklarade jag att jag är på sommarlov från mina studier. Helt chockad över att han pratade haha.

Dagens kund var iallafall en äldre dam som köpte två hamburgare. När jag börjar fixa dem så frågar hon "Får man bröd till?" och jag tänkte för en tiondels sekund nej jag slänger på dressing, ost och ketchup och så får du dem i ett papper. Sen frågade hon vad jag hade för mer gott att lägga på och då sa jag hamburgerdressing och coleslaw varpå hon frågar "Vad är det för dressing?" och man ser hur kunderna bakom flinar lite när de ser mitt tomma ansiktsuttryck och hör mitt svar "eh ja det är hamburgerdressing.. den är orange.." Haha det slutade iallafall med att hon ville ha bostongurka på burgaren istället för dressing. Vet inte om det är vanligt men jag tyckte det var en märklig kombination :)

För övrigt väldigt varmt och kvavt idag. Jag och en kollega ställde oss i kylrummet en stund efter att ha varit ute på stationsplan och flyttat runt på bilsläp.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0