Telefonköer

Skrivet 2012-07-12 @ 11:52:21
Sitter i telefonkö till icabanken och roar mig. Idag ska jag ringa och fixa det sista som orsakades av att jag blev bestulen på min plånbok i Istanbuls tunnelbana. Ska fixa nytt ica-kort och mitt OKQ8-kort. Q8 kortet tappade jag faktiskt bort för typ ett halvår sen. En kund kom in med det dagen efter och hade hittat det i en av våra hyrbilar på jobbet men då hade jag redan spärrat kortet och sen aktiverade jag aldrig mitt nya kort.

Nu kommer jag alltså ha två VISA-kort och ett Mastercard. Vad är poängen? Ja det undrar jag med ibland men OKQ8s kort är helt gratis och man får tillbaka 1% av allt man handlar med kortet. Jag har aldrig använt det så seriöst men min kompis som gjort det får checkar på 250:- lite då och då beroende på hur mkt hon shoppat.. och det är ju inte helt fel! Nu låter det här som värsta köpte inlägget men det är det inte, jag bara jobbar på OKQ8 och har vart med och rekommenderat kortet sen det kom ut på marknaden, vet seriöst inte vad OKQ8 tjänar på kortet själva förutom att de slipper kortavgiften när folk betalar med det kortet istället för typ ett nordea-kort.

Sen ska jag ha mina pengar på mitt bankkonto hos ica för de har bättre ränta än vad handelsbanken har, de har i princip ingen ränta alls och jag är himla trött på handelsbanken faktiskt.

Så roligt har jag det idag innan jobbet! Såg att mobilappen har börjat fungera igen så nu blir det lättare att uppdatera när jag inte är hemma!
Kommentarer
Postat av: Peter

"Man får tillbaka 1% av ALLT MAN HANDLAR med kortet"
"Vet seriöst inte vad OKQ8 tjänar på kortet"

Kan det vara så att OKQ8 vill att man ska handla mer där och därför så har de kommit på ett trick att få människor att handla mer. Bara en gissning!

Men som tur är så är jag inte så lättlurad utan köper istället bensin hos Abdullah i Dubai.

2012-07-13 @ 11:25:54

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0