Spindelpanik

Skrivet 2012-07-06 @ 16:23:16
När jag börjar jobbet 5.45 är jag så lat och tar bilen bara för att få sova tjugo minuter längre. Jätteskönt att åka bil till jobbet men jobbigare att åka hem. Det är inte trafiken jag tänker på utan det är spindlarna. Fan suttit en spindelfan på bilen varje gång jag ska åka hem från jobbet. De tycker om att hänga runt förardörren verkar det som. En dag skulle jag precis hoppa in i bilen när en liten jävel hissade ner sig från taket precis vid förarsätet, slutade med att jag stod och fäktades förtvivlat med en p-skiva.
Två andra dagar har det suttit små äckel ihopkrupna precis vid handtaget redo för att sprattla runt med sina små ben precis innan jag ska ta tag i handtaget. Sett så jävla dum ut varje gång och gud vilka grodor som har hoppat ur min mun varje gång det här dagliga spindelbråket äger rum.

Men idag gick det för långt. Hade precis parkerat bilen på garagetaket här hemma och skulle precis klämma mig ut ur dörren utan att slå i grannbilen när jag ser en vad jag vill säga jättestor spindel men det var den såklart inte, vi säger lagom stor. Den lagom stora spindeln hade tjocka ben och den var snorgul, skitäcklig var den. Försökte svälja ett skrik, tog ett andetag och den började jag panikartat kräla mig över växelspaken och handbromsen och kröp ut på passagerarsidan. Försökte se så normal ut som möjligt utifall att någon i huset framför garaget sett min manöver. Gick runt bilen och smällde igen förardörren med en himla smäll och hoppades att spindeln mosades. Nu ska jag åka tunnelbana till jobbet imorgon istället.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0