Slakthuset, vi ses aldrig igen

Skrivet 2012-07-16 @ 13:33:25
I helgen var vi som sagt ute med korpenlaget. Efter förfesten drog vi till Globen för att vi skulle på en klubb som heter Slakthuset. Jag sa redan då att jag hellre åkte in till city för där finns det mer att välja på. Alla ville iallafall till Slakthuset så jag följde med. Slakthuset marknadsför sig själva som Sthlms fetaste nattklubb men det var ju sjukt missvisande. När jag gick igenom de nerklottrade svängdörrarna i plast för att komma in på klubben så stod jag bara och gapade. I den stora lokalen fanns ungefär tio personer och musiken som spelades var riktig knarkmusik som fick hela golvet att vibrera. Golv, väggar och tak var mörka så det var som ett stort svart hål med massa klotter och hela stället gapade tomt. Det kändes som att gå rätt in i helvetet och 120 spänn kostade det vid helvetets portar också!

Damtoan var dekorerad med klotter och det är ju smart, om man inte tycker om att städa. Såg bara jättegrisigt ut. Nu är väl jag inget fan av den här underground-stilen men det där var bara sjukt tycker jag. Försökte ha kul men efter en kvart med samma skitmusik och lokalen fortfarande lika tom så gav jag upp. Jag tog mitt pick och pack, bråkade lite med snubben som pekades ut som ansvarig, tackade för mig och gick med bestämda steg därifrån.

Åkte hem till en killkompis istället som hade lite folk hemma men efter kvällens tidigare misslyckande var jag väl inte jätterolig att hänga med. Pratade runt lite med folk och tillslut hade jag bara ont i huvudet, var trött och fick knappt en syl i vädret under konversationerna så då gick jag och la mig i sängen med jacka och allt. Ser fram emot nästa helg då jag är ledig, då kommer jag vara otroligt lättroad.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0