Oj vad jag är lättlurad!

Skrivet 2012-07-13 @ 21:33:33
""Man får tillbaka 1% av ALLT MAN HANDLAR med kortet" "Vet seriöst inte vad OKQ8 tjänar på kortet" Kan det vara så att OKQ8 vill att man ska handla mer där och därför så har de kommit på ett trick att få människor att handla mer. Bara en gissning! Men som tur är så är jag inte så lättlurad utan köper istället bensin hos Abdullah i Dubai."
 

Jaa du eller så är det för att de vill att så många som möjligt ska använda deras egna jävla kort så att de slipper kortavgiften till alla andra banker. Precis som alla andra kedjor vill men om man vill att ens egna kort ska vara mer attraktivt måste man ju erbjuda någonting mer än andra. Men inte fan vet jag, det är inte jag som har bajsat fram det här nya VISA-kortet.

Men din gissning är ju asbra, jag handlar absolut mycket mer bara för att jag får tillbaka 1% av pengarna! Kör gärna en extra vända fram och tillbaka med bilen bara för att bensinen ska ta slut snabbare!

Själv tankar jag inte ens med mitt OKQ8-kort utan jag har ett Volvokort som jag använder när jag tankar på Tanka-stationerna. Det tycker jag är bra men jag rekommenderar dig att fortsätta handla hos Abdullah i Dubai om det känns bra för dig!
 
För övrigt var det ju till dig, Peter, som jag skrev inlägget om bostad i Uppsala, hoppas att det går bra för dig! Och du verkade helt bestämd på att inte bo med delat kök. Då önskar jag dig lycka till eller hoppas att du har fett med pengar så att du kan köpa en bostadsrätt istället. Ha det gott!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0