Kroppsjobb för SOLO

Skrivet 2012-07-30 @ 22:53:05
För två år sen blev jag kontaktad via bloggen för ett kroppsjobb och en liten intervju. Det hela gick ut på att de skulle samla ihop sex tjejer som vägde kring 60 kg och visa på hur olika man kan se ut trots att man väger samma sak. Man fotades i boxertrosor och ett träningslinne. Jag höll tyst om det hela och när jag såg resultatet så såg jag verkligen till att det inte kom ut att jag var med i tidningen. På nån himla vänster så lyckades jag bli den knubbiga tjejen och det är helt sjukt eftersom jag inte är tjock, jag är jävligt normal. Var tvungen att le med tänderna på bilden, tycker jag inte alls om. Håret hängde de bakom nacken så att min breda nacke såg ännu värre ut. Posen jag blev instruerad om var inte i närheten av hur de andra tjejerna stod. De andra tjejerna stod med benen ihop, slanka och fina och jag skulle stå med ena benet rätt ut och ba HEJ, här är jag!. Vet inte om det var medvetet eller om det bara råkade bli så.

Jag var först ut på fotoschemat så jag var där på morgonen och stod och frös i deras källarfotostudio med massa stylister och fotografer som sprang runt i tjocka koftor. Det var väl en rolig upplevelse i sig, man inser att det inte är så jävla glamoröst att stå i en fotostudio. Blev förvånad över hur mycket jävla smink de kletade på i ansiktet på mig, aldrig haft så mycket smink i hela mitt liv. Jag använder inte ens foundation för jag tycker att det är äckligt och stylisten där nästan penslade på mig en foundation haha.

Kul upplevelse, hemskt resultat. Hade dock gärna gjort om det en gång till nu när man vet hur det funkar, när jag har "lärt mig mina vinklar" eller vad fan modelltjejerna säger. Men själva modellandet... naa inget för mig om jag ska vara ärlig, lämnar över det till tjejerna som kan haha.

Här är uppslaget. Träffade bara en av de andra tjejerna, allting är ju ihopklippt. Har såklart blurrat mig själv. Fick det här på mailen och sen en tidning hemskickad, det kuvertet har jag inte ens öppnat... det ligger fortfarande under sängen. Kommer nog aldrig öppna den tidningen.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0