Maten smakade sommar

Skrivet 2012-02-18 @ 18:54:35
Köpte fläskfilé för första gången i min studiehistoria den här veckan! Kostade 59:-/kg på Ica Maxi i uppsala... det är väl billigt? Haha jag köper bara köttfärs och kyckling så jag har noll koll på köttpriser! Hur som helst så köpte jag nån "smokey honey" marinad och det med hemmagjord klyftpotatis och bea-sås gav mig sån ångest över vintern så att det inte är sant. Det smakade så himla mycket sommar om min mat och ute är det bara snö överallt. Jag ska försöka åka skidor någon dag och sen får snön allvarligt försvinna.

Tanken på sommaren och min dåliga karaktär fick mig att klicka hem två festliga klänningar från asos.com! Har inte beställt därifrån sen 2009 tror jag och nu var det dessutom rea. Får hem de här två plaggen om ett par dagar och det hela gick på under 500:-!


Klippte och klistrade lite i photoshop bara för att jag inte har något liv :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej Sandra! Jag undrar lite saker om apotekarprogrammet. Hur svårt är det egentligen? Och hur mycket plugg krävs det? Är det mycket mer plugg än gymnasiet eller ungefär lika mycket (beror kanske på hur mycket man pluggade på gymnasiet, själv pluggade jag mycket i alla fall)? Och är det mest kemi som utbildningen består av, är det som kemin man hade på gymnasiet?

Är det lätt att få jobb efter examen och måste man ha bra betyg för att lätt kunna få jobb? Hur är det med studieuppehåll, påverkas chansen att få jobb efter examen om man tar 1 års uppehåll till exempel?

(Oj, det blev ganska många frågor, hehe..)Tack på förhand!

Mvh Sara

2012-03-02 @ 01:15:10

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0