Nollning för farmacistudenter

Skrivet 2012-08-22 @ 17:43:00
Okej nu har jag börjat få mail från förvirrande människor som ska börja plugga i Uppsala. Jag vet att det är svårt att få information i början, jag var helt lost när jag flyttade hit. Eftersom jag har varit med och anordnat nollningen två terminer så har jag lite koll hur det fungerar så här kommer information om nollningen på apotekarprogrammet och receptarieprogrammet vid Uppsala Universitet.
 
Det är samma upplägg varje termin så det här inlägget är aktuellt även om ni läser det inför VT13 eller senare.
Terminen börjar alltid på en måndag, det ska ni ha fått papper hemskickade om. På torsdagen och fredagen veckan innan har ni registrering, sjukt mycket information från olika personer, fotografering (bara enskilda foton som lärarna får ha på kontoret sen), ni får lite material, rundtur osv osv. Räkna med att ni är upptagna hela torsdagen och fredagen. 

På måndagen börjar terminen och ni har er första föreläsning och efter den så drar nollningen igång. Höstens schema för nollningen hittar ni på den här länken till farmacevtiska studentkårens hemsida: http://www.farmis.se/ny-i-stan/amöbaveckorna-2425597
Om du läser det här och inte ska börja plugga HT12 så kan du följa denna länk http://www.farmis.se/ tryck på "ny i stan" och sen "amöbaveckorna"

Varför kallas det amöbaveckorna? Ja det undrar jag och alla andra på vår utbildning också men någon gång för länge sen började man kalla den farmaceutiska nollningen för amöbaveckorna och sen har det bara fått vara kvar. Lev med det.

Så ja det finns en nollning för er men det är svårt att få ut informationen och den här terminen fick de som anordnar allting tydligen inte smita med en liten infolapp i det brev som ni fick hemskickat!
 
Vet att det är sjukt svårt att hitta informationen så jag hoppas att det här inlägget har hjälpt några vilsna själar!
Har ni fler frågor kan ni skicka dem till mig på sandra.blogg@live.se
 

Skärmdump från farmis.se inför nollningen HT11 när jag var med i nollningsgruppen som så fint heter "Amöberiet"
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0