Mosad choklad

Skrivet 2012-08-27 @ 18:09:25
Ingen av mina mobilinlägg från de senaste dagarna har gått att ladda upp pga bristande 3G mottagning. E som tydligen står för edge och den där lilla pricken som mottagning duger tydligen inte.
Är back in uppsala och har inte en enda seriös grej inbokad i veckan! Har lite pappersarbete att göra inom organisationen vars styrelse jag ligger i men det kan jag ju göra när som. 
 
Idag har jag vart och mött upp en relativt ny tjejkompis och hennes polare som ska börja plugga här så de fick sig en liten guidad tur i Uppsala och så fick de skriva in sig på nationerna de ville vara med i. Vi käkade kinabuffé, fan den buffén är inte så himla najs men nu har jag varit där tre gånger på två veckor i ren hungerpanik. Nu är jag hemma och ska iväg om en timma och möta upp två apotekarstudenter som ska äta, jag ska vara ekonomisk och dricka öl höhö.

Måste bara berätta att jag bytte lakan i min säng i fredags och sen drog jag ju på kryssning. Nu när jag reste mig ur sängen ser jag att jag har satt mig på en M&M och smetat ut den på mitt vita lakan så att det ser ut som bajs. Jag vet seriöst inte om jag orkar byta lakan igen, jag hatar att tvätta lakan för det är så jävla svårt att vika dem. Mina lakan är sjukt stora för min 120 säng och jag är liksom bara 170 lång så det är skitsvårt att vika till lakanen så att de inte skrynklar ihop sig efter tvätten. Nu sitter jag på chokladfläcken med mina ljusa jeans i ren protest så det lär väl se ut som att jag har en bajsfläck på byxorna också.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0