Knark är bajs

Skrivet 2012-08-09 @ 17:19:10
Tittade på TV och plötsligt kom jag och tänka på knark. Känns som att man bara hör och ser fler och fler som röker på, snortar kokain och fan vet jag. Jag accepterar alkohol och tobak men sen är det jävligt stopp. Jag har aldrig testat nått annat och det tänker jag aldrig göra heller, det är en stolthet jag vill behålla. Det kanske är hemskt men jag har fan svårt att på riktigt respektera folk som tar droger. Skiter fullständigt i om det är ett dagligt användande eller nångång då och då på fest, det är lika jävla vidrigt i mina ögon. Jag har sagt upp bekantskapen med folk på grund av droger och det rör mig egentligen inte i ryggen, droger eller min vänskap varsågod och gör ditt jävla val och ha så kul sen. 

Min attityd till droger är någonting som jag alltid har haft men den har förstärkts av att se folk gå ner sig i skiten eller se hur de under en kväll helt plötsligt förändras på fem minuter, då anar man ju vad som har hänt de fem minutrarna man inte var där. Min utbildning ger mig en god förståelse av hur olika droger fungerar och exakt vad som händer i hjärnan och när vi får se röntgenbilder på hjärnan efter drogintag så känner jag ett sånt förakt mot festknarkare, narkomaner och fan vet jag. Förstår verkligen inte varför man betalar massa pengar för att fucka upp sin hjärna för att det är kul, hoppas att ni aldrig får läkarvård.
 
Tror absolut inte att jag vet ett skit om droganvändningen i min närhet men den dagen jag får veta allting, och det får man alltid göra, så kommer jag inte ha mycket förtroende för de personerna längre. Att droga är en sak och att ljuga om det gör det inte bättre direkt. Så om du känner mig, umgås mycket med mig och tar droger hela tiden eller lite då och då så kan du ju berätta det snarast eller bara försvinna :)
 
Långt och argt inlägg men jag är så jävla irriterad på hela knarkgrejen, känns som att det har blivit en så vanlig grej och det verkar typ vara vanligast på personalfester vad jag har hört. Jag har dock aldrig varken sett eller hört ett ord om droger på mina personalfester. Bland studenter så ska det tydligen vara vanligast med droger bland läkare och jurister. Läkarna borde veta om de fysiska skadorna och juristerna bör ha koll på den juridiska biten tycker man. Ta inte droger!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0