I uppsala bör du ha en cykel

Skrivet 2012-08-22 @ 17:14:04
Nu har ledigheten sakta men säkert börjat sjunka in! Var nere på stan en vända med en kompis idag och unnade mig ett par byxor. Tyckte faktiskt att jag var värd ett par byxor efter det här hemska tentaplugget. Bett om snabbrättning på ena tentan så jag är lite nervös hela tiden det plingar till i inboxen för jag har en känsla av att det inte gick så himla bra. De hade bytt ut typ fem av sju föreläsare eller hur många det nu är, helt nytt upplägg på tentan alltså och det var vi inte beredda på! 

Ska inte göra någonting speciellt ikväll förutom att ta tag i småsaker som jag inte har haft tid med. En av de grejerna är att jag varit hos hyresvärden och bett dem fixa min dörr som det är glapp i och när man väl har låst den kommer man knappt ut från insidan. Det är med andra ord ett himla projekt att öppna min dörr! Vågar inte hoppa in i duschen innan kl. 19 utifall att de skulle komma förbi precis när jag duschar.
 
Någon dag ska jag försöka få min kompis att köpa en cykel. Han har bott här i ett halvår och han har inte skaffat sig en cykel. En annan kompis som har flyttat hit har inte heller någon cykel men han säger ändå att han ska köpa en, min andra kompis är lite svårare när det kommer till cykelköp, jag måste tydligen följa med. Jag fattar inte, vad är det för fel på nya uppsalastudenter? Köp en cykel!!

Två dagar i rad nu har min kompis tvingat med mig halvvägs till stan på min cykel för att det ska gå lite snabbare för honom. Han cyklar min cykel och jag åker med på pakethållaren och när vi har kommit fram till backen som går ner till stan så går han resten av vägen och jag vänder och cyklar tillbaka. Köp en cykel.

Här sitter jag bak på cykeln och mannen utan cykel blev väldigt nervös över att jag tog kort, man ser inte ens vem du är!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0