Ny ifån på väg

Skrivet 2012-04-09 @ 16:46:50
Beställde precis en ny iPhone! Köpte min 3GS i London sommaren 2010 och den har fungerat asbra. Haha det var faktiskt bland de roligaste köpen jag gjort... vi knallade runt på Londons gator och plötsligt sa jag "nemen jag vill nog ha en iphone, nu går vi och köper det!" dyrt spontanköp men det är typ den pryl jag använt mest i hela mitt liv haha.

Har iaf varit sugen på en ny iphone ett tag men tänkt att jag kan ha min tills den går sönder men alla som ringer mig tjatar om att de hör något konstigt ljud i bakgrunden och det är ganska störigt eftersom jag ofta pratar i telefon ganska länge. Hade tänkt investera i en ny telefon i sommar då man har lite mer pengar, skulle ju gråta blod om telefonen pajade mitt under terminen. Det jag vill komma till att det här priskriget på smartphones kom väldigt lägligt och Tele2 har ju det sjukaste erbjudandet någonsin just nu. 345:- i månaden för ALLT, så länge man befinner sig i Sverige, och då ingår en smartphone också. Efter lite räknande på vad min mobilräkning kostar nu varje månad insåg jag att jag får iphonen svinbilligt, om man räknar på mellanskillnaden liksom. Kort och gott så klippte jag till nu och klickade hem en vit 4S.. Ska ringa mamma ikväll och förbereda henne på att hon kommer få ta över min 3GS snart.

Ang det här med att mamma får min nuvarande telefon... tror jag väntar tills i sommar för hon kommer ju behöva hjälp hela tiden då hon aldrig haft en smartphone förut "sandra det ringeeeeeer, hur svarar man!?!?!??!" ungefär sådär brukar det låta när hon får ta över mina gamla mobiler!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0