Statstik och turbaner

Skrivet 2011-10-25 @ 21:02:19
Tja people!
Jag sitter här och pluggar till ännu en tenta. Jag har lite missade och kuggade tentor bakom mig och en liten tenta i statistik tänkte jag försöka mig på den här veckan på torsdag. Jag började plugga seriöst idag, två dagar innan.. ska bli spännande.
Den här kursen läste jag för ett år sen och den var kombinerad med en mattekurs då och vi pluggade som små idioter. Innan tentan sa jag att statistikdelen är lugn, det var matten jag oroade mig för. Kommer till tentan, kämpar gärnet med mattedelen i fyra timmar, börjar på statistiken och inser att jag har total blackout. Allt var borta. Så jag klarade matten men kuggade statistiken. Så nu sitter jag här ett år senare lite kaxig och undrar vad fan problemet var? Jag lär ju få panik imorgon när jag inser att det kanske inte är så jävla lätt!

Jag bor btw i en väldigt lugn korridor nu (har flyttat till ett bättre område under min tystnad på bloggen) men idag av alla förbannade dagar poppas det popcorn och är ett himla liv, tror att någon har filmkväll inne hos sig! Har lite ångest eftersom jag skulle behöva duscha ikväll och vi delar dusch... Vore otroligt jobbigt om jag kommer ut ur duschen i badrock och en turban på huvudet och möts av massa främlingar i korridoren! Turbankvinnan kommer jag kallas... jag gillar det inte alls.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0