Återkomsten

Skrivet 2011-10-18 @ 13:40:18
Jag ska väl försöka skriva lite igen om det är någon som uppskattar det!
Just nu sitter jag i vårt kårhus och hänger här i uppsala. Jag väntar på att klockan ska bli halv fyra så att mitt möte med amöberiet, nollningsgruppen i vår kår, ska börja. Det var alldeles för dåligt väder för att cykla hem och sova lite så jag drog hit istället, det ligger tvärs över gatan från byggnaden jag pluggar i. Efter det mötet ska jag på nått jippo med styrelsen och det blir säkert kul men jag är aptrött. Jag lider typ av höstdepression, jag har ångest men jag vet inte varför och jag får mer ångest när jag inser att jag inte kan påverka pissvädret och den avslagna temperaturen. WHY  GOD, WHY!?

I övrigt så jobbar jag fortfarande varannan helg på OKQ8 i stockholm och jag har blivit väldigt involverad i kåren och vi håller på och tar fram ett nytt ämbete som jag ska ta hand om. När jag flyttade hit och började plugga sa jag "Jag ska till uppsala för att plugga, inte för att skaffa massa vänner och fjanta mig med studentkåren." Haha snacka om att inte känna mig själv!

Nä fyfan jag känner att jag gömma mig under en filt här i fotöljen där jag sitter men jag ska väl plugga lite. Första dagen på mikrobiologin idag så än så länge ligger jag inte efter!!! Kommer väl säkert skriva nått mer, kanske lite mer läsvärt om ett tag.... när jag har insett att jag inte har någon lust att läsa alltså... :)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0