Statstik och turbaner

Skrivet 2011-10-25 @ 21:02:19
Tja people!
Jag sitter här och pluggar till ännu en tenta. Jag har lite missade och kuggade tentor bakom mig och en liten tenta i statistik tänkte jag försöka mig på den här veckan på torsdag. Jag började plugga seriöst idag, två dagar innan.. ska bli spännande.
Den här kursen läste jag för ett år sen och den var kombinerad med en mattekurs då och vi pluggade som små idioter. Innan tentan sa jag att statistikdelen är lugn, det var matten jag oroade mig för. Kommer till tentan, kämpar gärnet med mattedelen i fyra timmar, börjar på statistiken och inser att jag har total blackout. Allt var borta. Så jag klarade matten men kuggade statistiken. Så nu sitter jag här ett år senare lite kaxig och undrar vad fan problemet var? Jag lär ju få panik imorgon när jag inser att det kanske inte är så jävla lätt!

Jag bor btw i en väldigt lugn korridor nu (har flyttat till ett bättre område under min tystnad på bloggen) men idag av alla förbannade dagar poppas det popcorn och är ett himla liv, tror att någon har filmkväll inne hos sig! Har lite ångest eftersom jag skulle behöva duscha ikväll och vi delar dusch... Vore otroligt jobbigt om jag kommer ut ur duschen i badrock och en turban på huvudet och möts av massa främlingar i korridoren! Turbankvinnan kommer jag kallas... jag gillar det inte alls.

Återkomsten

Skrivet 2011-10-18 @ 13:40:18
Jag ska väl försöka skriva lite igen om det är någon som uppskattar det!
Just nu sitter jag i vårt kårhus och hänger här i uppsala. Jag väntar på att klockan ska bli halv fyra så att mitt möte med amöberiet, nollningsgruppen i vår kår, ska börja. Det var alldeles för dåligt väder för att cykla hem och sova lite så jag drog hit istället, det ligger tvärs över gatan från byggnaden jag pluggar i. Efter det mötet ska jag på nått jippo med styrelsen och det blir säkert kul men jag är aptrött. Jag lider typ av höstdepression, jag har ångest men jag vet inte varför och jag får mer ångest när jag inser att jag inte kan påverka pissvädret och den avslagna temperaturen. WHY  GOD, WHY!?

I övrigt så jobbar jag fortfarande varannan helg på OKQ8 i stockholm och jag har blivit väldigt involverad i kåren och vi håller på och tar fram ett nytt ämbete som jag ska ta hand om. När jag flyttade hit och började plugga sa jag "Jag ska till uppsala för att plugga, inte för att skaffa massa vänner och fjanta mig med studentkåren." Haha snacka om att inte känna mig själv!

Nä fyfan jag känner att jag gömma mig under en filt här i fotöljen där jag sitter men jag ska väl plugga lite. Första dagen på mikrobiologin idag så än så länge ligger jag inte efter!!! Kommer väl säkert skriva nått mer, kanske lite mer läsvärt om ett tag.... när jag har insett att jag inte har någon lust att läsa alltså... :)

Vill ni ha tillbaka mig?

Skrivet 2011-10-11 @ 13:52:26
Hej de få som fortfarande kanske trillar in här. Jag har tappat bort mitt liv i någonting som heter plugg och studentkår, inte mycket fritid alls. Har faktiskt helt glömt av bloggen, trodde inte att någon brydde sig längre men nu loggade jag in som "paus" i mitt ineffektiva plugg för att kolla läget och det har ju fan haglat in kommentarer i sommar.

JAG FINNS HÄR! Gör ni?
Nemen är det fortfarande någon som läser här så kan nu ju lämna en bokstav så jag vet om det är värt att ta tag i designen (som jag förstörde haha) och börja skriva inlägg varje dag igen :)
RSS 2.0