Balkatastrof

Skrivet 2011-11-02 @ 12:24:52
I lördags var det farmaceutisk höstbal på Stockholms nation. Jag hade köpt en vacker balklänning i marinblå chiffong för 2600:- dagen till ära. Eftersom jag är jag så skedde det en liten olycka en halvtimme innan taxin skulle komma. Jag hade precis tagit på mig klänningen och skulle flytta min dator på skrivbordet när jag välter ner ett nagellack som går sönder och exploderar över min klänning. Vänta det blir bättre, det var rosa nagellack! Jag skrek som en liten gris, slet av mig klänningen och kastade den i handfatet. Insåg att det inte fanns något att göra så jag bara bölade som en liten småtjej och satte mig framför tvn och sa att jag inte skulle på nån jävla bal. Det är så typiskt mig att förstöra saker! Ungefär som när jag tappade min nya mobil för 4 papp i fotbadet efter en vecka, jag kan fortfarande inte skratta åt det!

Det hela slutade med att jag blev nertvingad till taxin av mina vänner iförd min ner fläckade balklänning som dessutom var dyngsur efter att ha legat i handfatet. Taxichauffören hade peptalk med mig "Det är ingen fara, vi killar tittar bara här (pekar på ansiktet) på tjejer!" Jag snyftade och svara "AA eller hur, och HÄR (pekade mot brösten)" och vi började skratta och han sa "hehe ja det är sant, jag vågade bara inte säga det!"

Klänningen är inlämnad på kemtvätt men de ringde och sa att det är ett hopplöst fall, klänningen går inte att rädda. FUCK MY LIFE!


Bild på förstörelsen, och det är värre i verkligheten. Haha jävla skit alltså!

Kommentarer
Postat av: Isabella

Tråkigt med klänningen, har du testat att gnugga bort det med aceton? Det kanske går :)

2011-11-19 @ 21:39:00
URL: http://sensuellaisabella.blogspot.com
Postat av: Jo

Vad tråkigt! Nu vet jag inte var fläcken sitter, men ser ut som det är nere vid fållen, så kanske ta den till skräddaren och förkorta den? :)

2012-01-08 @ 22:02:29

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0