SD imponerar med goda kunskaper i matematik

Skrivet 2011-03-01 @ 11:06:10
Hahaha jag sitter hemma och pluggar men så fick jag syn på den här videon som någon hade länkat till på facebook, vilket jävla stolpskott. Asså de som röstade på Sverigedemokraterna borde ju verkligen skämmas för de har bara skämt ut sig och visat att de inte har speciellt mycket i huvudet.

Lyssna på hur mycket hon tror att 400.000 euro är i svenska kronor. Hur mycket tror hon att en euro är värd i svenska kronor egentligen? Haha vilket pucko. Och det är ju ingen felsägning heller för hon kollar ju i sina papper, så hon har verkligen räknat ut och skrivit ner den där summan hahaha det gör det bara ännu roligare!

Kommentarer
Postat av: Patrik, Ängelholm

Märklig felräkning, men tar du inte i?Gammelpartiernas politiker avslöjas i pedofilskandaler, korruptionsskandaler, för köp av sexuella tjänster, fyllekörningar, misshandel (men fortsätter som politiker ändå), olaga hot, vandalisering av hotell, arrangemang av spritfester för unga, bedrägeri, förolämpningar av tjänstemän och Gud vet allt.En SD-politiker..... håll i er ..... säger fel i en debatt.Du får gärna tycka felräkningen är... ska vi säga "hemsk?", men vad är din reaktion när politiker (förutom SD's) begår grova fel?

2011-03-01 @ 17:29:32
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Sonya

Hahahahahaha!

2011-03-04 @ 19:56:05

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0