Note to self: nämn ingenting som har med politik att göra

Skrivet 2011-03-04 @ 15:08:26
Märklig felräkning, men tar du inte i?

Gammelpartiernas politiker avslöjas i pedofilskandaler, korruptionsskandaler, för köp av sexuella tjänster, fyllekörningar, misshandel (men fortsätter som politiker ändå), olaga hot, vandalisering av hotell, arrangemang av spritfester för unga, bedrägeri, förolämpningar av tjänstemän och Gud vet allt.


En SD-politiker..... håll i er ..... säger fel i en debatt.


Du får gärna tycka felräkningen är... ska vi säga "hemsk?", men vad är din reaktion när politiker (förutom SD's) begår grova fel?


Lugna sig! Det finns absolut många svin bland politikerna i alla partier men nu råkade jag tycka att det här var lite roligt! Sverigedemokraterna har inte gjort något bra intryck på mig med sina insatser i riksdagen, många av dem verkar väldigt oproffesionella. Jag röstade inte på dem men det var det ju faktiskt en hel del i landet som gjorde eftersom de lyckades komma in i riksdagen och då hade de ju kunnat överraska positivt med att sköta det förbaskat snyggt. Om de skulle göra ett gott intryck i riksdagen så skulle folk nog lägga mer energi på att faktiskt ta reda på vad dem står i alla politiska frågor och inte bara hata dem. Sen de kom med i riksdagen har det vart skriverier i tidningarna om många politiker från SD men jag är inte korkad, såklart att media trycker lite extra på partiet som så många vill ha ur från riksdagen.

Personligen är jag väldigt trött på dagens politik. Alla bara lovar och lovar men det händer aldrig någonting. Vet man inte vad man ska rösta på tycker jag iallafall att man kan gå till sin vallokal och rösta blankt som en protest mot att man inte litar på någon av partierna. Jag röstade inte blankt och jag röstade inte på sverigedemokraterna, men jag röstade.

Nu valde jag att skratta åt det här för hon sänkte verkligen sig själv, värre än så var det inte, men jag tyckte att det var kul. Andra skandaler som olika politiker har orsakat under åren har inte alltid varit något att skratta till.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0